Edullista ja vaikuttavaa

25.10.2018

Haluatko voida paremmin? Onko Sinulla veltto iho? Entä rasvamuhkuroita? Haluatko kauniimman, heleämmän, hyvän värisen ihon? 

Nyt minulla on sinulle loistavaa kerrottavaa. Tällä tuotteella on monia myönteisiä vaikutuksia ihoon. Ihon kunto paranee, kuollut ihosolukko poistuu. Ihosta tulee sileä,  elastisuus ja kimmoisuus lisääntyvät. Ihon väri paranee. siitä tulee heleä ja kirkas. Talineritys tasoittuu. Tuotteen säännöllinen käyttö pehmentää ihoa, voi ehkäistä ennenaikaista vanhenemista.

Entä selluliitti ja rasvamuhkurat, kiinteä vartalo? Selluliitti ei katoa, mutta ihon tasoittuminen tekee sen, että selluliittia ei huomaa niin helposti.  Imuneste eli lymfakierto tehostuu, turvotukset vähenevät. Ihohuokoset avautuvat, jolloin kuona-aineet poistuvat elimistöstä.  Onhan iho suurin ja uloin erityselimemme. Pintaverenkierto aktivoituu. Verenkierron vilkastumisesta on apua, jos kädet ja jalat ovat jatkuvasti kylmät. Tämän tuotteen käyttö tuntuu mukavalta ja saa ihon kihelmöimään hetkellisesti. Kokonaisvaltainen virkistävä tunne rauhoittaa kehoa ja mieltä.

Liian hyvää ja edullista ollaakseen totta?

Kyllä on totta, nimittäin kuivaharjaus.

Kuivaharjaa vartaloa päivittäin aamuin illoin noin 10 minuutin ajan. Tulokset näkyvät jo parin kuukauden sisällä, vaikka kuivaharjaisit kerran päivässä. Käytä kasvoille omaa, pehmeää harjaa. Aloita kuivaharjaus alhaalta jalkapohjista ja etene kohti ylävartaloa. Harjaa pyörivin liikkein kohti sydäntä, se tehostaa verenkiertoa eniten. Pyöritä vasemmalla puolella harjaa myötäpäiväänl, oikealla vastapäivään.

Harjaus saa tuntua, mutta ei sattua. Käsittele hellästi ohuet ihoalueet, kuten reisien ja käsivarsien sisäpinnat, rintakehän alue sekä kaula. Kuollut ihosolukko huuhtoutuu hyvin suihkussa, pesu ei ole välttämätöntä.

Atooppinen iho hyötyy kuivaharjauksesta, käytä siihen pehmeää kuivaharjaa. Kuivaharjausta ei suositella rakkulaiseen, märkivään ihoalueeseen, ihohaavaumiin. 

Tutustuin kuivaharjaukseen hermoratahieronta koulutuksessa. Pohdin kuivaharjauksen vaikutusta, sillä 1 cm² ihoa sisältää:

5 miljoonaa solua
2 lämpöpistettä
12 kylmäpistettä
25 painepistettä
200 kipupistettä
170 hikirauhasta
5000 tuntopäätettä
4 metriä hermosäikeitä
1 metri verisuonia
3 ihokarvaa

Alkuinnostuksesta hiukan liioittelin, harjasin monta kertaa päivässä. Iho kihelmöi ihanasti. Aamulla virkistää, illalla rentouttaa. Alkavat suonikohjut ja rasvamöykyt ovat pienentyneet. Ihon kihelmöidessä ja kuumotessa, keho tuntuu napakalta ja jämäkältä. Tuntuu kuin iho pöllyää kuivaharjatessa. Kuivaharjan pesen kuumalla vedellä silloin kun muistan. 

Yli-innokkaana hätäisesti ostin muovisen kuivaharjan marketista. En tiedä, onko harjakset muovia vai luonnon materiaalia. Suunnittelen hankkivani kuivaharjan Näkövammaisten Käsityöntekijä ry:stä. Haluan olla tukemassa näkövammaisten työllistymistä ja toimeentuloa. Kun olen hankkinut laadukkaan kuivaharjan, aloitan kuivaharjaamisen taas säännöllisesti joka aamu ja ilta. Mikä hieno lupaus - sitten kun. 

Yrittäjää kannustetaan visioimaan. Minä visioin, miten myyn kauniita, laadukkaita käsityönä tehtyjä kuivaharjoja hyvinvoinnin tueksi. Edullista ja vaikuttavaa.